↑ Return to Palvelumme

HR-palvelut

Tuemme yrityksesi HR-funktiota tarvittavassa laajuudessa. Suuryrityksille ja PK-yrityksille tarjoamme HR-lisäresurssiksi kokenutta, akateemisesti koulutettua HR-johtajaa projektin ajaksi tai puitesopimuksen pohjalta esimerkiksi pariksi päiväksi kuussa. Pienyrityksille tarjoamme edullisesti pienyrityksen HR-paketin, jossa yhdessä kanssasi laitamme yrityksesi HR-asiat kuntoon ja saat jatkossa tarvittavan määrän HR-konsultaatiota kuukaudessa.

Palvelumallillamme myös ne yritykset, jotka tarvitsevat HR-johdon resurssia mutta uuden henkilön palkkaaminen ei ole perusteltua, saavat korkeatasoista HR-johdon palvelua. Yritys saa kattavat HR-asiantuntijatiimin palvelut projekti- tai vuosisopimuspohjaisesti murto-osalla laskennallisesta henkilötyövuoden hinnasta.

Suuremmille organisaatioille tarjoamme myös HR-tukea erilaisten tutkimusten ja selvitysten muodossa. Tuemme teitä myös vaativissa tilanteissa (mm. outplacement) osallistumalla esimerkiksi henkilöstönne ydinosaamisen ja oman koulutus- ja kehittymistarpeen arviointiin jatkosijoittumista palvelevasti.

HR-Johtajapalvelut
Lataa palvelukuvaus (PDF)

Henkilöstötutkimuksen työorganisointi
Lataa palvelukuvaus (PDF)